New build

Le Petit Saut

Commissioned – November 2013 Submitted to the Planning Department – March 2014 Planning Approval – August 2014 Completed – September 2017 Designed in conjunction with Sarah Hart Architect  

Sea View Studio

The Seaview studio completed in 2016 has taken many years to finalise. It is built with off site built timber panels conforming to Passiv Haus standards. The external rainscreen cladding is thermo ash which should not need redecorating. The roof is a green sedum roof which blends perfectly into the countryside,

Les Sables Blancs

This new build house, which is built on the footprint of an existing building, is on an estate in the Green Zone overlooking St Ouen’s Bay on the west of coast of Jersey. The design clues for the building were taken from other buildings on the estate and given a contemporary edge. Due to its sensitive location, it..

Le Relais

This site, which was formerly the location for a public house featured in the TV series Bergarac, literally runs right down to the beach. Our client, the Gareene Group, bought the site and commissioned a housing scheme. The site is in the Green Zone, and as such, a very sensitive location meaning it took several applications to gain a planning permit. It..


The site overlooks St Brelade’s Bay on the south coast of Jersey. An existing bungalow existed on this site and the brief was to retain as much of the existing structure as possible but at the same time to inject an modern element. The solution was to retain the walls on three sides and introduce..